Restaurant

Restaurant in een prachtig, goed doordacht kader. Een charmante plek waar u naar hartenlust de bieren van Rochehaut kunt proeven en van verschillende vleesspecialiteiten geniet.

DE KAART :

Naast de grote klassiekers van L’Auberge de Rochehaut (burgers, côte à l’os, Angus beef, ...) bieden we ook een plank met vleeswaren.

We serveren eveneens specifiekere gerechten zoals “welsh” (boterham met ei en gesmolten kaas), of “poutine” (frietjes, kaas en vleesjus).

De kinderkaart verwijst naar het verhaal van “de drie biggetjes” (de Franstalige versie): gehakte steak Nif-Nif, hamburger Nouf-Nouf en gegratineerde penne Naf-Naf.

Op de suggestiekaart staan regelmatig gerechten die bereid worden op basis van onze verschillende bieren.


De BBB’s!

De Bangelijke Buffetten van de Brasserie worden aangeboden op bepaalde weekdagen en tijdens het weekend. Voor een redelijke prijs smult u van koude en warme gerechten zoveel u maar wilt.

Le P’tit Parc Loisirs, een paradijs voor de kinderen!

In ons park beneden aan de brouwerij bevindt zich een afgesloten speeltuin en een kinderboerderij. Een houten gebouw herbergt verschillende dieren die de kinderen van heel dichtbij kunnen bewonderen en zachtjes mogen aaien. De speeltuin is bereikbaar vanaf het terras via een glijbaan waarvan de kleintjes zachtjes naar beneden glijden.

BEKIJK OP DE KAART VAN DE BRASSERIE

7 dagen op 7 open,
van 10.00 tot 18.30 u.